Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S5 sai kokonaisen arvostelun jo reilusti ennen markkinoille tuloa

Sami Koivunen

Samsung Galaxy S5 sai kokonaisen arvostelun jo reilusti ennen markkinoille tuloa
GSM Arena kertoo Hi-Tech.Mail.Ru -sivuston tehneen jo kokonaisen arvostelun Samsungin tulevasta Galaxy S5 -lippulaivamallista. Arvostelun tuloksiin on kuitenkin syytä suhtautua kriittisesti, sillä niissä on tuskin vielä mukana myyntiversiossa nähtävät viimeisimmät ohjelmistot.

Galaxy S5:n odotetaan tulevan myyntiin maailmanlaajuisesti vasta huhtikuun 11. päivänä, joten arvostelu on julkaistu hyvissä ajoin. Kattavassa artikkelissa kerrotaan puhelimen mm. kestävän vettä erinomaisesti, vaikka Samsung on korostanut puhelimen pitävän vettä vain hetkellisesti. Lisäksi värien tarkkuutta varsinkin erikoisemmilla katselukulmilla on arvostelun mukaan saatu parannettua verrattuna Galaxy S4 -malliin.

Samsungin videoillakin esittelemä ISOCELL-kamera puolestaan keräsi risuja ja arvioitiin olevan suorituskyvyltään suunnilleen Galaxy S4:n tasolla ja joissain tapauksissa jopa heikommalla tasolla. Arvostelua on kuitenkin syytä tarkkailla vielä kriittisesti ja odottaa varsinaisella myyntiversiolla tehtyjä testituloksia. Puhelimen suorituskykyä sen sijaan kehuttiin, vaikka RAM-muistia laitteesta löytyi ainoastaan kaksi gigatavua verrattuna esimerkiksi Xperia Z2:n ja Galaxy Note 3:n kolmeen gigatavuun.Arvostelu löytyy Google Translaten avulla englanniksi käännettynä täältä. Oman toimituksemme ensivaikutelmia Galaxy S5:stä voi lukea täältä. Samassa jutussa on käsitelty myös Gear Fitin, Gear 2 Neon ja Gear 2:n ensivaikutelmia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja