Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google avasi pelin: Puettaville laitteille suunniteltu Android Wear julki

4
Manu Pitkänen

Google avasi pelin: Puettaville laitteille suunniteltu Android Wear julki
Google on esitellyt Android Wear -hankkeen, jonka tavoitteena on ulottaa mobiilikäyttöjärjestelmä tableteista ja älypuhelimista puettaviin laitteisiin.

Developer Preview -leimalla varustetussa Android Wearissä keskitytään aluksi ehkä kaikkein helpoimmin lähestyttävään puettavan teknologian muotoon eli älykelloihin. Ohjelmiston ansiosta kehittäjät voivat jo alkaa Android-älykelloille suunniteltujen palveluiden kehittämisen. Kokonaisvaltaisemmat kehittäjätyökalut ovat tulossa saataville myöhemmin tänä vuonna.

Googlen mukaan se tekee yhteistyötä Asuksen, HTC:n, LG:n, Motorolan ja Samsungin sekä Broadcomin, Imaginationin, Intelin, Mediatekin ja Qualcommin kanssa. Tavoitteena on tuoda markkinoille Android Wear -pohjaisia laitteita tämän vuoden aikana. Alla on kaksi Android Wearin esittelyvideota.Päivitys. Alla on vielä video Motorolan Moto 360 -kelloprojektista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

aapii
aapii

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti DonZQ:

Tuo Moton kello näyttää jo erittäinkin seksikäältä :P

Itsekin innostuin, että ensimmäinen älykello, jonka huolisin käteeni ulkonäöllisesti - kun en kaipaa pienen älypuhelimen kokoista rannekkeella varustettua laatikkoa käteeni.
Vielä kun saisivat puheen tunnistuksen suomen kielellä toimivana.. huoh.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

3

Iso ongelma näissä on, että vaikka laite näyttääkin hyvältä niin kukaan ei jaksa/halua moista käyttää enää esim neljän vuoden päästä. Sisuskalujen pitäisi olla päivitettävissä, mikä taas nostaisi laitteen hintaa. Unohtamatta sitä, että se olisi tietenkin huonoa bisnestä. Tyylikäs oikea kello on tyylikäs kymmenen vuoden päästäkin.

Vastaa
aapii
aapii

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti iKnow_:

Sisuskalujen pitäisi olla päivitettävissä, mikä taas nostaisi laitteen hintaa

Tai vaihtoehtoisesti laitteen hinnan pitäisi olla suoraan sellainen, että se kannattaa vaihtaa uuteen 1-2 vuoden välein. 100-150€ olisi ihan kohtuullinen hinta tuollaiselle. Ajatellen, että se on puhelimen lisävaruste, niin mieluummin allekin. Eihän nykyisiä puhelimiakaan päivitetä sisuskaluja vaihtamalla, vaan kokonaan uuteen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja