Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Maailman suurimman operaattorin 4G-asiakkaista valtaosa valitsee iPhonen

1
Manu Pitkänen

Maailman suurimman operaattorin 4G-asiakkaista valtaosa valitsee iPhonen
China Mobilen 4G-verkkoon liittyi 1,34 miljoonaa uutta asiakasta helmikuun aikana. Operaattorin mukaan heistä suurimmalla osalla on käytössä Applen iPhone.

Maailman suurin operaattori kertoi ottavansa iPhonen valikoimiinsa ensimmäistä kertaa 22. joulukuuta 2013. Ennakkotilauksia alettiin ottaa vastaan joulupäivänä ja myyntiin iPhone 5s ja 5c tulivat China Mobilen myyntikanavissa 17. tammikuuta. Wall Street Journal kertoi tammikuussa Applen sopimusvalmistajan, Foxconnin, lähettäneen noin 1,4 miljoonaa iPhone 5s:ää China Mobilelle ennen myynnin alkamista.
China Mobile avasi 4G-verkkonsa joulukuussa, joten se on vielä kohtalaisen tuore tapaus. Verkon rakentamista jatketaan edelleen ja vuoden mittaan se leviää uusille alueille. Tämä lisännee samalla 4G-puhelinten kysyntää.

Applen ja China Mobilen kumppanuuden vaikutuksesta iPhonen myyntiin on runsaasti arvioita. Useiden analyytikkojen mielestä sopimus kasvattaisi Applen puhelinmyyntiä 10–30 miljoonalla kappaleella.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja