Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esittelee uutta Onea First Look -videoillaan

Matti Vähäkainu

HTC esittelee uutta Onea First Look -videoillaan
HTC on julkaissut YouTubessa HTC One (M8) -julkistustilaisuuden jälkeen neljä uutta videota, joissa se esittelee uutuuspuhelintaan. Yksi videoista on tilaisuudessa nähty esittelyvideo ja kolme muuta videota kantavat nimeä First Look.

Kaksi kolmesta First Look -videosta esittelee pelkästään kameras ja kolmannessakin suuressa osassa ovat kameran Ufocus, Foregrounder ja Seasons -ominaisuudet. Toinen kameravideoista esittelee Ultrapikseleitä ja toinen puolestaan kamerasovelluksen ominaisuuksia sekä Duo-kameran mukana tuomaa tarkennuksen muokkausta.
HTC julkisti eilen uuden Onen, joka kantaa virallisesti nimeä One (M8). Sen ominaisuuksiin kuuluvat Duo-kamera Ultrapixel-teknologialla, viiden tuuman Full HD -kosketusnäyttö, Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri sekä laadukas metallinen ulkoasu.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja