Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC One (M8):n aasialaisversio murskaa kilpailijat nopeustesteissä

1
Matti Vähäkainu

HTC One (M8):n aasialaisversio murskaa kilpailijat nopeustesteissä
Juuri julkistetun HTC One (M8):n Aasiassa myyntiin tullut versio on laitettu benchmark-testiin. Samalla testattiin sen kovimpia kilpakumppaneita, jotka jäivät selvästi jalkoihin.

Testeinä käytettiin suosituimpia Androidin benchmark-sovelluksia kuten Vellamoa, Quadrantia, 3DMarkia ja AnTuTua. Kaikissa testeissä, joissa eroa syntyi yhtään merkittävämmin puhelimien välillä, olivat uuden M8:n heiniä. Niin LG G2, Xperia Z2 kuin Galaxy S5:kin joutui nöyrtymään taiwanilaisvalmistajan uuden lippulaivamallin edessä. Ainoastaan Basemarkissa Galaxy S5 ja Xperia Z2 voittivat HTC:n uutuuden marginaalisesti.

Valitettavasti meille länsimaissa asuville ei ole tarjolla tätä herkkua. Eurooppaan ja siten myös Suomeen myynnissä on aavistuksen heikommalla Snapdragon 801 -piirillä varustettu malli, jonka kellotaajuus on 2,3 gigahertsiä eikä 2,5 gigahertsiä kuten testeissä olleessa mallissa.Tässä pidemmittä puheitta tulokset:

AnTuTuVellamo3DMarkQuadrantBasemarkPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.