Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Officea voi nyt käyttää ilmaiseksi iPhonella ja Android-puhelimilla

4
Manu Pitkänen

Officea voi nyt käyttää ilmaiseksi iPhonella ja Android-puhelimilla
Officen iPad-sovellusten julkaisun yhteydessä Microsoft kertoi mahdollistavansa iPhonelle ja Android-puhelimille tarkoitetun Office Mobilen ilmaiskäytön kaikille yksityiskäyttäjille. Aiemmin Microsoft vaati sovelluksen käyttöön Office 365 -tilauksen, mutta nyt tämä pakko on poistumassa.

Sekä dokumenttien lukeminen että editointi onnistuvat Office Mobilella ilmaiseksi yksityiskäytössä, eli bisnes-käyttäjät joutuvat edelleen maksamaan Microsoftille mikäli he haluavat muokata PowerPoint-esityksiä iPhonella. Toimistosovellusten iPad-versioissa vain dokumenttien lukeminen onnistuu veloituksetta ja muokkaustyökalut saa aktivoitua 99 euroa vuodessa maksavalla tilauksella.

Microsoft toivoo ilmaisen puhelinkäytön johtavan lopulta siihen, että käyttäjät hankkivat Office 365:n pystyäkseen käsittelemään dokumentteja tehokkaammin iPadillä tai muilla tableteilla. Android-tableteille Office-ohjelmien pitäisi saapua piakkoin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtaja59:

Onko tämä pilvipalveluversio jossa M$ varaa kaikki oikeudet ohjelmalla tehtyihin teoksiin, vai ihan Standalone?


Itse toivon, että tämä versio olisi pilviversio, sillä sitä on mahdollista käyttää ainoastaan offline -tilassa jos haluaa.

Vastaa
Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

3

On hyvä, että Microsoft tuo standardin Officen paremmin saataville erilaisille tableteille, ennen kuin kaikenlaiset älyttömät versiot nousevat suositummiksi.

Windowsin tapaan Office on yksi niistä tuotteista, joka on alan standardi ja näin tulee myös olemaan. Mielenkiintoista on se, että nyt kun tuovat Officen muille alustoille paremmin, niin samallahan käy niin, että Windowsin, ja erityisesti Surface -tablettien eksklusiivinen markkinavaltti katoaa. Ja kaikki tietävät, kuinka huonosti Surface -mallisto on tähän mennessä myynyt.

Toisaalta, onhan Microsoftilla varaa mällätä, ja "tehdä" Surfacesta, kuten myös Windows Phonesta suosittuja alustoja.

Vastaa
laasonen
laasonen

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mrmistermrmister:

On hyvä, että Microsoft tuo standardin Officen paremmin saataville erilaisille tableteille, ennen kuin kaikenlaiset älyttömät versiot nousevat suositummiksi.

Windowsin tapaan Office on yksi niistä tuotteista, joka on alan standardi ja näin tulee myös olemaan. Mielenkiintoista on se, että nyt kun tuovat Officen muille alustoille paremmin, niin samallahan käy niin, että Windowsin, ja erityisesti Surface -tablettien eksklusiivinen markkinavaltti katoaa. Ja kaikki tietävät, kuinka huonosti Surface -mallisto on tähän mennessä myynyt.

Toisaalta, onhan Microsoftilla varaa mällätä, ja "tehdä" Surfacesta, kuten myös Windows Phonesta suosittuja alustoja.

Nyt menee mrmistermrmisterillä de facto ja standardi sekaisin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja