Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tanskalaisvalmistajan Android-luksuspuhelin lasia ja terästä, hinta yllättävän huokea

Matti Vähäkainu

Tanskalaisvalmistajan Android-luksuspuhelin lasia ja terästä, hinta yllättävän huokea
Tehdäänkö Tanskassakin puhelimia? Kyllä. Matkapuhelinvalmistaja Lumigon on tuomassa markkinoille laadukasta Android-puhelinta, jota voidaan kutsua jopa luksupuhelimeksi – ainakin jos sen kastaa kultaan.

Lumigonin T2 HD on Android 4.4 KitKatilla varustettu älypuhelin, jonka kasaamisessa on kiinnitetty huomiota laadukkaisiin materiaaleihin ja tällä kertaa arvokkaasta puhelimesta löytyy myös suhteellisen kelvollista rautaa. Myös pieniä innovaatioita on tehty.

T2 HD:n 2,4 megapikselin etukamera on varustettu salamalla, joten selfiet onnistuu valaistuina. Mukana tulevaan lataustelakkaan asetettaessa puolestaan puhelin mahdollistaa automaattitoimintoja. Äänen laadusta vastaa tietysti niin ikään tanskalainen Bang & Olufsen.

Laitteen muihin ominaisuuksiin kuuluvat 4,3-tuumainen 720p-resoluution kosketusnäyttö, 2 gigatavua RAM-muistia, 1,7 gigahertsin Snapdragon-tuplaydinsuoritin, 13 megapikselin takakamera, 32/64/128 gigatavua tallennustilaa sekä tuki uusimmille verkkoteknologioille. Kokoa T2 HD:lla on 127 x 64 x 8.7 mm ja painoa 148 grammaa.


Lumigonin uutuuspuhelin kestää pölyä ja vettä IP65-sertifioinnin mukaan ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja Gorilla Glass 3 -lasista. Laitetta myydään mustana ja valkoisena. Mikäli puhelimesta haluaa todellista luksusta, niin T2 HD tulee saataville myös 24 karaatin kultaisena.

Perusversion hinta on 750 euroa, joten tästä luksuksesta ei tarvitse maksaa itseään vararikkoon. Myyntiin se saapuu Tanskassa huhti-kesäkuussa. Kultaisen version hintaa ei ole kerrottu.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja