Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft esitteli Windows Phone 8.1:n – sisältää kaivattuja ominaisuuksia

4
Manu Pitkänen

Microsoft esitteli Windows Phone 8.1:n – sisältää kaivattuja ominaisuuksia
Microsoftin Joe Belfiore esitteli tänään San Franciscossa järjestetyssä tilaisuudessa Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmän, joka tuo mukanaan muutamia kaivattuja ominaisuuksia.

Yksi odotetuimmista ominaisuuksista on Androidin ja iOS:n ilmoituskeskusta muistuttava Action Center, joka säilöö sovellusten lähettämiä ilmoituksia ja antaa nopean pääsyn yleisimmin käytettyihin asetuksiin. Toinen kaivattu ominaisuus on Bing-hakukoneeseen pohjautuva Cortana-puheavaustaja, joka avustaa käyttäjäänsä tiettyjen askareiden tekemisessä samaan tapaan kuin Siri iOS:llä. Cortana korvaa Windows Phonen vanhan hakutoiminnon täysin. Avustaja lanseerataan betana yhdysvaltalaisille käyttäjille ja sen jälkeen Britanniassa sekä Kiinassa.

Windows Phone 8.1:n kehityksen yksi keskeisistä painopistealueista on ollut ohjelmiston muokattavuuden lisääminen, jotta puhelin tuntuisi jokaiselle käyttäjälle omalta. Personointi näkyy esimerkiksi mahdollisuutena asentaa lukitusnäkymäteemoja ja käyttää haluttua taustakuvaa tapahtumaruuduissa. Windows Phone 8.1:ssä on myös uusi Swypeä muistuttava näppäimistö.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

TombaDude
TombaDude

2

En malta odottaa, että pääsen asentamaan tuon luuriini. :D Sen verran hyviä päivityksiä tulossa. Varsinkin sovelluksien asennus muistikortille on kauan kaivattu ominaisuus!

Vastaa
dRD
dRD

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TombaDude:

En malta odottaa, että pääsen asentamaan tuon luuriini. :D Sen verran hyviä päivityksiä tulossa. Varsinkin sovelluksien asennus muistikortille on kauan kaivattu ominaisuus!

Olin myös ymmärtävinäni ominaisuuslistoista, että vaikka sovellusta ei päivitettäisikään WP8.1 -yhteensopivaksi, ainakin sen tallentama data voidaan siirtää WP8.1:ssä muistikortille? Mutta ilmeisesti vain WP8.1:n featureja käyttävät sovellukset pystytään asentamaankin SD:lle. Vai olnko ihan hukassa?-)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

4

Lainaus:

uutinen@
Yksi odotetuimmista ominaisuusta on ... Action Center,


Tuo varmaan mahtuu monella TOP kymppiin.

Lainaus:

uutinen@
Toinen kaivattu ominaisuus on Bing-hakukoneeseen pohjautuva Cortana-puheavaustaja,


Onko tuo muitten mielestä eniten kaivattujen listalla? , edes siinä joukossa mitä 8.1 mukana tulee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.