Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotokuvassa: Nokia Lumia 930

2
Manu Pitkänen

Vuotokuvassa: Nokia Lumia 930
Nokian uutuustuotteita tehokkaasti vuotava evleaks on iskenyt hampaansa Nokia Lumia 930:een ja vuotanut toistaiseksi julkaisemattoman puhelimen lehdistökuvan.

Lehdistökuvan perusteella Lumia 930 on käytännössä helmikuussa Verizon-operaattorin kautta myyntiin tullut Lumia Iconin kansainvälinen versio. Puhelimien voidaan olettaa olevan teknisesti lähes identtisiä, vaikkei täyttä varmuutta tästä olekaan.

Icon on teknisesti erittäin edistyksellinen Lumia-puhelin. Siinä on neliytiminen (2,2 GHz) Snapdragon 800 -järjestelmämikropiiri, viisituumainen Full HD -näyttö, Zeiss-optiikalla ja kaksois-LED-salamalla höystetty 20 megapikselin Pureview-kamera. Puhelimessa on lisäksi neljä Rich Recording -äänentallennukseen kykenevää HAAC-mikrofonia. Videoilla oleva ääni ei säröydy helposti kovassakaan metelissä.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

XB700
XB700

2

Osat Lumia mallit ovat houkuttelevia, mutta niitten heikkous on kyllä se käyttöjärjestelmä. Jos vain saisi ilman WP:tä, niin ostaisin heti. =P

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja