Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uusi puhelin haastaa Nokia Lumia Iconin

3
Manu Pitkänen

Samsungin uusi puhelin haastaa Nokia Lumia Iconin
Samsung on julkistanut uuden Windows Phone -puhelimen. Ensi viikolla yhdysvaltalaisen Verizon-operaattorin kautta myyntiin tulevassa Ativ SE:ssä ei ole Build-tapahtumassa esiteltyä Windows Phone 8.1:tä, mutta oletettavasti puhelimen käyttöjärjestelmä päivitetään myöhemmässä vaiheessa uusimpaan versioon.

Ativ SE:ssä on 2,3 GHz:n taajuudella toimiva neliytiminen suoritin, viiden tuuman Full HD -näyttö, kaksi gigatavua keskusmuistia, 2600 milliampeeritunnin akku, 16 gigatavua tallennustilaa (microSD-paikka) ja 13 megapikselin kamera (2 Mpix edessä). Karvan verran alle 600 dollaria (ilman kytkyä) maksava puhelin kilpailee asiakkaista Nokian Lumia 930:n/Iconin kanssa, jota myydään Verizonilla 50 dollaria edullisemmalla hinnalla.

Samsung on lisännyt Ativ SE:hen infrapunalähettimen, jonka ansiosta puhelinta voi käyttää television kaukosäätimenä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

7520G
7520G

1

En usko, että tällä puhelimella tulee olemaan kovin suuria mahdollisuuksia menestyä nyt kun Microsoft ostaa Nokian puhelimet. Toisin kuin Ativ S:n aikaan, nyt Samsunging WP:llä ei ole juuri mitään etuja verrattuna Nokian huippumalleihin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.