>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Belfiore: Ainoastaan Lumia 1520 saattaa omata tarvittavan raudan Miracastille

2
Sami Koivunen

Belfiore: Ainoastaan Lumia 1520 saattaa omata tarvittavan raudan Miracastille
Nokia kertoi Build-tapahtumassa päivittävänsä kaikki WP8-Lumiat Windows Phone 8.1:een. Eräänä uudistuksena kerrotiin laitteiden tukevan jatkossa Miracastia. Tänään Windows Phone -pomo Joe Belfiore kertoi kuitenkin Twitterissä olevansa epävarma riittävätkö edes Lumia 1520:n ominaisuudet Miracastin rautavaatimuksiin.

Miracast-yhteensopivuus mahdollistaa puhelimen tai tabletin ruudulla olevan kuvan lähettämisen langattomasti toiseen laitteeseen, kuten vaikkapa taulutelevisioon. Belfiore kertoo twiitissään WP8.1:n tukevan Miracastia, mutta ei ole varma, onko päivitettävistä WP8-laitteista edes Lumia 1520 tarpeeksi uusi tukeakseen tekniikkaa raudan osalta. Varmaa on, että suurin osa päivitettävistä WP8-laitteista ei tue Miracastia raudan puolelta.Phone Arena kertoo tulevan Lumia 930 -älypuhelimen sisältävän valmiiksi asennetun WP8.1:n lisäksi tarvittavan raudan Miracastia ajatellen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Agent_007
Agent_007

1

Raudasta tuo ei kyllä voi olla kiinni vaikka Joe Belfiore näin sanookin, koska Miracast on pähkinänkuoressa H.264-videostreamin ja LPCM-audiostreamin siirtämistä Wi-Fi Direct -yhteyden yli laitteesta toiseen.

WLAN-yhteys kyllä löytyy jokaisesta älypuhelimesta, ja rautapohjainen H.264-pakkaaja myös, koska puhelimen kameralla saa tallennettua H.264-videota.

Eli ongelmana ovat joko puuttuvat Wi-Fi Direct -ajurit (WP 8.1 on ensimmäinen Windows Phonen versio jossa Wi-Fi Direct on tuettu) tai se, etteivät laitevalmistajat halua hakea Miracast-sertifiointia jo olemassa oleville laitteille, koska se maksaa.

https://betalabs.nokia.com/trials/nokia...enting-miracast

Vastaa
msly
msly

2

Nokiahan kertoi heti alusta alkaen viime keskiviikkona, että tulee vain Lumia 1520, Lumia 930 / Icon, eli niille, missä on Snapdragon 800. Belfiore heräili twiittailemaan vasta nyt.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.