Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tuska jatkuu, onko One (M8):sta pelastajaksi?

1
Matti Vähäkainu

HTC:n tuska jatkuu, onko One (M8):sta pelastajaksi?
HTC on kertonut viime vuosineljänneksen talouslukuja, jotka eivät ole kovin mairittelevia. Sitä ne eivät ole olleet pitkään aikaan, mutta nyt takkiin tuli enemmän kuin oli odotettu.

HTC:n tulos meni pakkaselle 1,88 miljardia Taiwanin dollaria eli noin 45 miljoonaa euroa. Liikevaihto on neljänneksiä verrattaessa ollut laskussa myös jo pitkään ja nyt se sukelsi jopa alle yhtiön odottaman 35 miljardin aina 33,12 miljardiin Taiwanin dollariin saakka (n. 800 miljoonaa euroa). Mikä positiivista, niin Engadgetin mukaan HTC onnistui kuitenkin viime neljänneksellä katkaisemaan 28 kuukauden mittaisen putken laskevassa myynnissä.

HTC uskoo, että tulevalla kvartaalilla tie on ylöspäin ja yhtiö pääsee plussalle uusien julkaisujen, kuten HTC One (M8):n ja Desire 816 myötä. Tuleeko M8 lunastamaan paikkansa kuluttajien taskuissa ja nostamaan HTC:n jälleen vihreälle?

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Sefriol
Sefriol

1

Enpä oikein tiedä. Miten tilanne eroaa HTC:n kannalta viime vuodesta? Samsung käyttää markkinointiin huomattavasti enemmän rahaa ja eroa huippupuhelinten välillä on tuskin nimeksikään.

Ehkä enemmän myyntiä Kiinassa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja