Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

30 vuotta matkapuhelinhistoriaa herää henkiin SK Telecomin videolla

Juha Tuppi

30 vuotta matkapuhelinhistoriaa herää henkiin SK Telecomin videolla
Jos kuvittelit, että vanhoista kännyköistä on ainoastaan teknologiajätteeksi, sinun on ehkä syytä katsoa alla oleva video.

Eteläkorealainen teleoperaattori SK Telecom perustettiin vuonna 1984 nimellä Korea Mobile Telecommunications Services Corp. valtion puhelinyhtiön Korea Telecomin sisaryhtiöksi. Nykyisen nimensä operaattori sai yhdistyttyään SK Groupin kanssa 1997. SK Telecom on ollut monessa suhteessa mobiiliverkkojen edelläkävijä: siitä tuli vuonna 2000 toinen operaattori maailmassa, joka lanseerasi W-CDMA-teknologiaa hyödyntävän 3G-verkon kaupalliseen tarkoitukseen, ja vuonna 2006 se toi ensimmäisenä maailmassa HSDPA-protokollan kaupalliseen käyttöön.

Juhlistaakseen 30-vuotista taivaltaan SK Telecom keräsi kokoon kolmekymmentä matkapuhelinta ja neljä hakulaitetta vuosilta 1985-2010 ja viritti niistä mobiiliorkesterin. Retrofuturistiset tulokset ovat nähtävissä alla olevalla videolla - joukossa saattaa vilahtaa tuttujakin laitteita!Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja