Kaksi Windows Phone 8.1 -päivitystä tiedossa vielä tänä vuonna?

Juha Tuppi

Kaksi Windows Phone 8.1 -päivitystä tiedossa vielä tänä vuonna?
Huhut kertovat Microsoftin suunnittelevan Windows Phone 8.1:n julkaisun lisäksi vielä kahta GDR-päivitystä käyttöjärjestelmälleen tämän vuoden sisään.

Windows Phone Central raportoi eilen Windows Phone 8.1:n GDR-päivityksiä (General Distribution Release) koskevista huhuista. Lähteen mukaan julkaisuaikataulu olisi jatkoa Windows Phone 8:n päivitystahdille, mikä varmistaisi uuden käyttöjärjestelmän pysymisen otsikoissa: tällöin GDR1 voisi olla odotettavissa kesä-heinäkuun tienoilla ja GDR2 marras-joulukuussa. Kolmas GDR-päivitys saattaisi olla tulossa ensi vuoden puolella, mahdollisesti ennen huhuttua "Threshold"-päivitystä keväällä 2015.

The Vergen Tom Warrenin twiittaus vaikuttaa vahvistavan edellä mainitut käsitykset. Mielenkiintoinen on myös hänen mainintansa Windows Phone -päivityksestä Sonyn laitteille - onko japanilaisvalmistajalla siis kehitteillä uudet Windows Phonet?Windows Phone 8.1:n tulevien päivitysten sisällöstä ei ole tietoa, mutta Windows Phone Central arvelee, että jompikumpi niistä tulee sisältämään Microsoftin huhutun 3D-eleentunnistusjärjestelmän, jota on povattu yhtiön tulevaan "Goldfinger"-koodinimellä tunnettuun laitteeseen. Olettaen että Microsoftin Lytro-tyyppisellä tuplakameralla varustettua älypuhelinta koskevat huhut pitävät paikkansa, kamerasovelluksen päivitys voisi myös olla odotettavissa tulevissa päivityksissä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.