Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple on rekrytoinut Broadcomin insinöörejä riveihinsä

Manu Pitkänen

Apple on rekrytoinut Broadcomin insinöörejä riveihinsä
Digitimes kertoi tällä viikolla, että Apple rakentaa parhaillaan uutta tiimiä oman kantataajuuspiirin kehittämiseksi. Vaikka taiwanilaislähdettä ei yleisesti ottaen voikaan pitää erityisen luotettavana, on se saattanut päästä tämän huhun kohdalla oikeille jäljille. AppleInsider on nimittäin pannut merkille, että johtavia insinöörejä on siirtynyt langattomaan teknologiaan erikoistuneelta Broadcomilta Applelle viime aikoina.

Applelle siirtyi tämän vuoden helmikuussa (LinkedInin mukaan) Paul Chang, joka ehti työskennellä Broadcomilla lähes 12 vuoden ajan. Hän vastasi useiden avainasiakkaille, kuten Nokialle ja Samsungille, tarkoitettujen sirujen suunnittelusta. Applella Changin tehtävänkuva on vanhempi projektipäällikkö (senior program manager).Lähes kymmenen vuotta Broadcomilla työskennellyt Xiping Wang siirtyi myös Applelle tämän vuoden tammikuussa. LinkedInin perusteella muutama muukin Broadcomin työntekijä on siirtynyt Applelle jo viime vuoden puolella. IT-jätillä on parhaillaankin haku päällä useiden RF-teknologiaan erikoistuneiden työntekijöiden rekrytoimiseksi.

Applen kokoisessa yhtiössä uusia työntekijöitä tulee ja vanhoja lähtee jatkuvasti, joten rekrytointitietoihin kannttaa suhtautua sen mukaisesti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.