Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäisen iPhonen visioinut Greg Christie jättää Applen

Manu Pitkänen

Ensimmäisen iPhonen visioinut Greg Christie jättää Applen
Ensimmäisen iPhonen ohjelmiston visiointityön kontolleen saanut Greg Christie jättää Applen kuluvan vuoden aikana. Asiasta raportoineen 9to5macin mukaan lähtöön saattaa liittyä dramatiikkaa, sillä Christien ja design-pomo Jony Iven näkemysten kerrotaan kolahtaneen yhteen iOS 7:n käyttöliittymäuudistuksessa.

Christie oli vastuussa iOS 7:n käyttöliittymäuudistuksesta, mutta erilaisten näkemysten takia Ive päätti kävellä hänen ylitse ja määrätä mitä tehdään. Nyt Ive on ottamassa vahvemman roolin iOS:n käyttöliittymäsuunnittelussa, sillä Christielle ei ole nimetty seuraajaa.

Apple vahvisti Financial Timesille Christien jäävän eläkkeelle tämän vuoden aikana. Hän on työskennellyt Applella vuodesta 1996 lähtien ja hänen keksintöihin kuuluu muun muassa iOS:n avaa liu'uttamalla -patentti, jonka luvattomasta hyödyntämisestä Apple parhaillaan syyttää Samsungia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja