Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Katso Samsungin uusin SGS5-mainosvideo, Suomessa nähdään söpö koiravideo

1
Matti Vähäkainu

Katso Samsungin uusin SGS5-mainosvideo, Suomessa nähdään söpö koiravideo
Samsung on julkaissut YouTubessa uusimman Galaxy S5 -mainosvideon. Tänään yli 120 maassa myyntiin saapunut Galaxy S5 on videossa tällä kertaa loistava kamerapuhelin.

Samsungin uutuusmallin kamerasta mainostetaan erityisesti markkinoiden nopeita automaattitarkennusta, vedenkestävyyttä sekä lataustehostinta, joka yhdistää WiFi- ja mobiilidatayhteyden nopeammaksi kaistaksi. Aiemmin Samsungin TV-mainoksissa on esitelty laitteen muotoilua.

Suomessa puolestaan Samsung levittää Soneran mainoskuvauksien yhteydessä kuvattua söpöä koiravideopätkää, jossa sesse nuolee Galaxy S5:n näyttöä – Samsungin mukaan vedenpitävyyden todistaen.

Kumpi videoista tehoaa teihin paremmin?

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

perhana
perhana

1

Alkaa olla jo asiallisesti ja vakavasti otettava uutisointi kaukana, kun aletaan tehdä "uutisia" joissa mainostetaan laitevalmistajan mainosvideota.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja