Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazon esittelee ensimmäisen älypuhelimensa kesällä

Manu Pitkänen

Amazon esittelee ensimmäisen älypuhelimensa kesällä
Verkkokauppajätti Amazon aikoo laajentua tämän vuoden aikana älypuhelinmarkkinoille, kertoo Wall Street Journal. Yhtiön kehittämästä puhelimesta on liikkunut huhuja viime vuodesta lähtien. Spekulaatioissa liikkui myös täysin ilmainen puhelin, mutta Amazon on kiistänyt tällaisen laitteen olevan kehitteillä.

Wall Street Journalin mukaan viimeistään kesäkuun lopulla esiteltävän puhelimen avainominaisuuksia ovat kolmiulotteisilla efekteillä koristeltu käyttöliittymä, joka osaa reagoida käyttäjän pään ja silmien liikkeisiin. Tämän mahdollistamiseksi Amazon on iskenyt puhelimen etupuolelle yhteensä neljä kameraa. Puhelimen kerrotaan olevan kohdennettu erityisesti mobiilipelaamisesta kiinnostuneille kuluttajille ja sen toimitukset alkavat viimeistään syyskuussa.

Amazon esitteli viime syksynä uudet Kindle Fire -tabletit ja tämän kuun alussa myyntiin tuli Fire TV -medialaite.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.