Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huippusuosittu strategiapeli hyppää mobiiliin

2
Matti Vähäkainu

Huippusuosittu strategiapeli hyppää mobiiliin
Valtavaa suosiota PC-puolella niittänyt pelisarja Age of Empires on saapumassa mobiililaitteisiin. Reaaliaikaista strategiaa tarjoava Age of Empires: World Domination saapuu kaikille tärkeimmille mobiilialustoille.

Peli saapuu ensi kesänä Androidille, iOS:lle sekä Windows Phonelle. Trailerissa kerrotaan, että uusi taistelusysteemi on kehitetty varta vasten mobiilille, mutta sen toimintaa ei sen kummemmin esitellä videolla. Tuttuja sotilasyksiköitä siinä kuitenkin näkyy.

Pidemmittä puheitta tässä Age of Empires: World Dominationin puolentoista minuutin mittainen esittelytraileri.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

7520G
7520G

1

Jos on yhtä hyvä kuin age of empires 1 pc:lle, niin varmasti menestyspeli. Clash of Clansia en ole pelannut, mutta uskon age of empiresin oleva vahva vastustaja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja