Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung-tilaisuus paljastaa uuden Zoomin

Matti Vähäkainu

Samsung-tilaisuus paljastaa uuden Zoomin
Samsung on kutsunut toimittajia Red Dot Design -museoon Singaporeen, jossa se esittelee jotain kameraan liittyvää, kertoo Engadget. Tulossa on mitä todennäköisimmin Galaxy S4 Zoomin seuraaja.

Yhtiö kutsuu tapahtumaa nimellä Samsung Media Day ja kiusoittelee tekstillä "Kapture the moment". Iso K komeilee myös kutsun oikeassa reunassa. Tällä tarkoitetaankin Galaxy K Zoomia, joka on Galaxy S4 Zoomin seuraaja.

Samsung on luopunut nimeämispolitiikasta, jossa Zoom yhdistetään lippulaivaan. Arvioiden mukaan Zoom on kehittynyt selkeästi eri suuntaan kuin Galaxy S5 ja siten se ei sovellu nimeksi. Näillä perusteilla tosin Galaxy S4 Zoom ei olisi myöskään soveltunut kovin hyvin.

Uuteen Zoomiin povataan 4,8 tuuman 720p-näyttöä, 2 gigatavua RAM-muistia, neli- tai kuusydinsuoritinta sekä 20 megapikselin kameraa 10x zoomilla ja Xenon-salamalla.Nähtäväksi jää pitävätkö nämä huhutiedot paikkansa 29. päivä järjestettävässä tapahtumassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja