Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony antaa tasoitusta SGS5:lle ja HTC One (M8):lle – tahattomasti

Matti Vähäkainu

Sony antaa tasoitusta SGS5:lle ja HTC One (M8):lle – tahattomasti
Sonyn lippulaivamalli Xperia Z2 sai julkaisun yhteydessä varsin hyvän vastaanoton. Laitteen ulkonäköä ja rakennetta kiiteltiin ja yhtiö pystyikin katsomaan tulevaisuuteen luottavaisin mielin. Valitettavasti puhelinta ei vain tunnuta saatavan myyntiin.

Ilmeisesti Sonyn tuotantoketjussa (ja kenties muuallakin) on jotain merkittäviä ongelmia, sillä alunperin viime kuun julkaisuun tarkoitettu puhelin pysyy yhä visusti kauppojen ulottumattomissa. Nyt Sony on ilmeisesti kertonut ainakin joillekin eurooppalaiskaupoille, että uusia laitteita nähdään vasta ensi kuussa.

Suomessa tilanne ei ole kovinkaan hyvä, sillä esimerkiksi Verkkokauppa.com kertoo, että ennakkotilaajat saavat laitteita vasta toukokuun lopulla. Lähes kaksi kuukautta etumatkaa pahimmalle kilpailijalle (Galaxy S5) ei tule ainakaan helpottamaan Sonyn tilannetta. Myös HTC saa selvää etumatkaa.Sonyn oma verkkokauppa kertoo, että ensimmäisille ennakkotilaajille laitteet lähtevät toukokuun alussa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.