Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotokuvat paljastavat Androidin mahdollisen uuden ilmeen

6
Valtteri Ahonen

Vuotokuvat paljastavat Androidin mahdollisen uuden ilmeen
Mikäli Android Policen haltuunsa saamia kuvia on uskominen, saattaa Androidin graafista ilmettä pian kohdata kasvojenkohotus.

On kieltämättä ollut hieman kummallista, että Google on pitänyt mobiilijärjestelmässään yllä erilaista tyylisuuntaa, kuin se on ajanut verkossa. Mikäli vuodetut kuvat pitävät likimain paikkansa, ovat Androidin ikonit nyt saamassa litistystuomion.

"Flat design" eli sananmukaisesti litteä suunnitelu on tällä hetkellä muodissa ja vallassa oleva suuntaus, jossa graafisesta ilmeestä hävitetään vielä aiemmin tavoiteltua 3D-efektiä esimerkiksi poistamalla varjoja ja yksinkertaistamalla muotoja. Tyyli on selkeästi nähtävissä niin uusimmissa Microsoftin, Applen kuin Googlenkin tuotteissa. Myös vuotokuvien uudet ikonit nuodattelevat samaa litteää periaatetta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

tataka
tataka

2

Tuo uuden mapsin kuvake näyttää kamalalta ja muutkaan ei nyt ihan niin hienoja ole, yleensä näissä uudistuksista mennään parempaan suuntaan mielestäni mutta ei tässä.

Googlen kannattaisi ottaa androidin design tiimiin stereotyyppisen sassyn(röyhkeän) homon joka sanoisi miten asiat kannattaisi tehdä :D

Vastaa
mcmopo
mcmopo

4

Vuosia kasvatetaan tehoja että saadaan graafinen ilme kunnolliseksi. Tämän jälkeen palataan vanhaan ja sanotaan että tämä on uutta ja hyvää. Kohta varmaan ruvetaan tuomaan mustavalkonäyttöjä takaisin.

Vastaa
PatrikSelin
PatrikSelin

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mcmopo:

Vuosia kasvatetaan tehoja että saadaan graafinen ilme kunnolliseksi. Tämän jälkeen palataan vanhaan ja sanotaan että tämä on uutta ja hyvää. Kohta varmaan ruvetaan tuomaan mustavalkonäyttöjä takaisin.

Näyttikö Android alussa litteältä? Itselläni on täysin muunlainen muistikuva Androidin alkuvaiheesta. Toki jos asioista tehdään yksinkertaisia ja nopeita - sehän tarkoittaa sitä, että mustavalkonäytöt palaavat.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

6

Lainaus:

Näyttikö Android alussa litteältä? Itselläni on täysin muunlainen muistikuva Androidin alkuvaiheesta.


Android on varsin nuori, siis julkaisusta ei ole pitkää aikaa. (litteys ei silloin muotia)

Aijemman tehovertaus siinä mielessä vähän huono että aika sama onko kuvake littanan näköinen vain ei, niin aika sama vaiva.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja