Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin Galaxy S5:n lataustehostin toimii

2
Matti Vähäkainu

Näin Galaxy S5:n lataustehostin toimii
Samsung kertoi esitellessään Galaxy S5 -älypuhelinta uudesta ominaisuudesta, joka mahdollistaa entistä suuremmat latausnopeudet. Näin toimii uusi ominaisuus ja näin saat sen päälle laitteessasi.

Download booster eli lataustehostin on ominaisuus, joka yhdistää samanaikaisesti WiFi-yhteyden ja LTE-yhteyden latauskapasiteetit. Samsungin mukaan lisäys voi olla jopa 80-90 prosenttia lisätyn verkon kapasiteetista. Valtaosassa yhdysvaltalaismalleista tämä ominaisuus on poistettu operaattorin toivomuksesta. Ainoastaan T-Mobilen Galaxy S5:ssä on download booster.

Lataustehostin toimii ainoastaan LTE-yhteydellä. Siitä ei ole hyötyä ainoastaan 3G-yhteydellä varustetussa liittymässä, sillä se ei osaa yhdistää 3G- ja WiFi-yhteyksiä.

Lataustehostin on helppo laittaa päälle Galaxy S5:n ilmoituskeskuksen kautta. Avaa ilmoituskeskus ylhäältä liu'uttamalla ja valitse kuvake oikeasta ylänurkasta. Täältä löydät salamalla varustetun Lataustehostin-napin, jolla ominaisuuden saa päälle. Mikäli pika-asetuksia on muokattu, niin se löytyy asetuksien verkkoyhteydet-osiosta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
peppua (vahvistamaton)

2

Tälläsen muistan joskus bonganneeni www.xda-developers.com/android/super-download-uses-mobile-data-wifi-for-faster-internet-speed/

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.