Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin Galaxy S5:n lataustehostin toimii

2
Matti Vähäkainu

Näin Galaxy S5:n lataustehostin toimii
Samsung kertoi esitellessään Galaxy S5 -älypuhelinta uudesta ominaisuudesta, joka mahdollistaa entistä suuremmat latausnopeudet. Näin toimii uusi ominaisuus ja näin saat sen päälle laitteessasi.

Download booster eli lataustehostin on ominaisuus, joka yhdistää samanaikaisesti WiFi-yhteyden ja LTE-yhteyden latauskapasiteetit. Samsungin mukaan lisäys voi olla jopa 80-90 prosenttia lisätyn verkon kapasiteetista. Valtaosassa yhdysvaltalaismalleista tämä ominaisuus on poistettu operaattorin toivomuksesta. Ainoastaan T-Mobilen Galaxy S5:ssä on download booster.
Lataustehostin toimii ainoastaan LTE-yhteydellä. Siitä ei ole hyötyä ainoastaan 3G-yhteydellä varustetussa liittymässä, sillä se ei osaa yhdistää 3G- ja WiFi-yhteyksiä.

Lataustehostin on helppo laittaa päälle Galaxy S5:n ilmoituskeskuksen kautta. Avaa ilmoituskeskus ylhäältä liu'uttamalla ja valitse kuvake oikeasta ylänurkasta. Täältä löydät salamalla varustetun Lataustehostin-napin, jolla ominaisuuden saa päälle. Mikäli pika-asetuksia on muokattu, niin se löytyy asetuksien verkkoyhteydet-osiosta.

Kommentit (2)

peppua (vahvistamaton)

2

Tälläsen muistan joskus bonganneeni www.xda-developers.com/android/super-download-uses-mobile-data-wifi-for-faster-internet-speed/

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja