>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian uusi mainos hyödyntää maalivahti Lassi Hurskaisen pallonkäsittelytaitoja

Juha Tuppi

Nokian uusi mainos hyödyntää maalivahti Lassi Hurskaisen pallonkäsittelytaitoja
Nokia värväsi YouTube-videoistaan tunnetun suomalaisen maalivahdin uuteen mainokseensa.

Nokian uusi mainosvideo esittelee yhtiön vähintäänkin aggressiivisen mainoskampanjan: HIFK:in maalivahtina Ykkösessä toimiva Lassi Hurskainen pamauttelee uskomattomilla tarkkuuspotkuillaan älypuhelimia pois pahaa-aavistamattomien ihmisten käsistä jalkapallolla.

Ihmisten reaktiot ovat odotetun kaltaisia, mutta ainakin videolla Nokian tiimin korvaukseksi tarjoamat uudet Lumia 630 -älypuhelimet tuovat lopulta hymyn kaikkien kasvoille.

Niin hämmästyttävä kuin mainosvideo onkin, olisi mielenkiintoista nähdä myös kooste epäonnistuneista yrityksistä - vai tuliko niitä edes? Videon alussa ainakin väitetään, että "ketään ei vahingoitettu videota tehdessä".Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.