Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tahmaako Galaxy S5:n Magazine-näkymä? Näin poistat sen

1
Matti Vähäkainu

Tahmaako Galaxy S5:n Magazine-näkymä? Näin poistat sen
Samsung esitteli Galaxy S5:n yhteydessä uuden Flipboardin kanssa toteutetun My Magazine -näkymän, joka sijoittuu oletuksena alkuruudusta vasemmalle. Ominaisuus kuitenkin toimii hitaasti, joten monet varmasti pohtivat, miten ominaisuuden saa pois käytöstä. Tässä yksinkertaiset ohjeet.

1) Avaa Samsung Galaxy S5
2) Paina pohjaan moniajonäppäin (kotinäppäimen vasemalla puolella)
3) Valitse Alkunäytön asetukset
4) Poista ruksi kohdasta Oma aikakauslehti

Luonnollisesti näkymän saa takaisin päälle samasta paikasta.

HTC Onen samankaltainen Blinkfeed-ominaisuus oli aluksi mahdoton poistaa, mutta HTC lisäsi poistomahdollisuuden Sense 5.5 -versiossa. Uusissa Galaxy Tab -tableteissa aikakauslehtinäkymän poistaminen ei ole mahdollista.

Ehkäpä tulevaisuudessa ohjelmistopäivitys korjaa viiveen sovelluksen aukeamisessa ja helpottaa aikakauslehden käyttöä Galaxy S5:llä, ja lisää Galaxy Tabeihin mahdollisuuden poistaa ominaisuus käytöstä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

ep_
ep_

1

Lainaus:

Uusissa Galaxy Tab -tableteissa aikakauslehtinäkymän poistaminen ei ole mahdollista.

Miten sen nyt ottaa. Käytännössä asetuksista puuttuu vain mahdollisuus poistaa Magazine-näkymä Samsungin omasta launcherista. Sinänsä ongelma siis ei ole vakava, kun siitä pääsee eroon asentamalla toisen launcherin. Alla esimerkiksi Apex Launcher, joka toimii erinomaisesti.
https://play.google.com/store/apps/deta....launcher&hl=fi

Roottaus & toinen ROM tietenkin hävittää Samsungin ohjelmistot tehokkaammin, mutta toisen launcherin asentaminen on helpoin ja nopein tapa päästä eroon epätoivotusta toiminnallisuudesta "kotinäkymässä".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.