Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen iPhone-myynti vetää ennätyksellisen hyvin

1
Manu Pitkänen

Applen iPhone-myynti vetää ennätyksellisen hyvin
Apple on julkaissut tammi-maaliskuun tuloksensa. Mobiiliaikakauteen vahvasti nojautuvan IT-jätin liikevaihto oli 45,6 miljardia dollaria ja liikevoitto 13,6 miljardia dollaria.

Ennätyksellisen joulukvartaalin jälkeen Apple onnistui myymään 43,7 miljoonaa iPhonea ja 16,3 miljoonaa iPadiä. Puhelimien osalta myynti oli ennätyksellisellä tasolla ajankohtaan nähden (edellinen ennätys on vuoden takaa, 37 miljoonaa kappaletta). OS X -pohjaisia Mac-tietokoneita myytiin 4,1 miljoonaa kappaletta. Apple ja maailman suurin teleoperaattorin, China Mobile, aloittivat yhteistyön iPhone-puhelimien myynnissä kvartaalin aikana. Yhtiö uudisti myös tuotemallistoaan herättämällä syksyllä kuopatun neljännen sukupolven iPadin henkiin ja lopettamalla iPad 2:n myynnin. Myyntiin tuli tietyillä markkina-alueilla kahdeksan gigatavun muistilla varustettu iPhone 5c. Lisäksi Apple esitteli uuden autoihin suunnitellun CarPlay-käyttöliittymän.

Applelle kalenterivuoden ensimmäinen kvartaali on parina viime vuotena ollut vuoden toisiksi vahvin neljännes joulumyynnin vilkastuttaman joulukvartaalin jälkeen. Kuluva toinen vuosineljännes on vuorostaan ollut vuoden heikoin neljännes.
Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Jakele
Jakele

1

Täytyy myöntää, ett kyll se Apple osaa tehdä jotain todella hyvin! Ainakin iPhonet ovat ihmisten haluamia kännyjä. :)
Nyt kun tuosta N9:stäni alkaa ns. aika loppumaan, niin syksyllä (?) iPhone 6 on kyll vahva ehdokas korvaajaksi. Sen verran houkuttelevia huhuja siitä on esitetty, vaikka en mikään kuntofriikki olekaan...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.