Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook kävi ostoksilla Suomessa: Moves siirtyy yhteisöpalvelun omistukseen

1
Manu Pitkänen

Facebook kävi ostoksilla Suomessa: Moves siirtyy yhteisöpalvelun omistukseen
Yhteisöpalvelu Facebook on ostanut suomalaisen vuoden 2012 alussa perustetun ProtoGeo-kasvuyrityksen. Yritys kehittää Androidille ja iPhonelle julkaistua Moves-liikuntasovellusta, joka seuraa miten paljon ja missä käyttäjä on liikkunut.

Moves esiteltiin viime vuoden alussa, jolloin se sai myös 1,2 miljoonan euron rahoituksen ohjelman kehittämiseksi. Yhtiön mukaan liikuntasovelluksen Android- ja iPhone-versiota on ladattu yhteensä neljä miljoonaa kertaa.

Sovelluksen verkkosivuilla julkaistun viestin mukaan Movesin kehitys jatkuu kuten tähänkin asti, eikä sitä ole tarkoitus yhdistää millään tavalla Facebookin muihin palveluihin. Moves toimii siis itsenäisenä sovelluksena Facebookin omistuksen alaisuudessa, kuten WhatsApp ja Instagramikin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja