Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi metallisen Galaxyn Kiinassa

1
Matti Vähäkainu

Samsung julkaisi metallisen Galaxyn Kiinassa
Samsung on julkaissut uuden Galaxy Beam -mallin, jonka erikoisuutena on mobiiliprojektori. Laitteen erikoisuutena voidaan myös pitää harjattua metallista kuorta, sillä pääasiassa Galaxy-laitteet ovat muovisia.

SM-G3858-mallinimellä tunnettu Beam 2 on jatkoa vuonna 2012 julkaistulle ja Puhelinvertailun testaamalle Galaxy Beamille. Galaxy Beam on 165 gramman painoinen ja kokoa on 134.5 x 70 x 11.64 milliä. Projektori tuo siis selvästi lisäpaksuutta ja painoa on selvästi enemmän kuin isommalla Galaxy S5:llä. Laitteen 4,66 tuuman näytön resoluutio on vain 800x480.

Puhelimsta löytyy lisäksi 1,2 gigahertsin neliydinsuoritin, 5 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka ja 2600 milliampeeritunnin akku. Laitteen projektori toimii näytön tavoin WVGA-resoluutiolla.


Toistaiseksi ei ole tietoa saapuuko laite Eurooppaan. Myöskään hintatietoja ei ole kerrottu.

Koska kiinalaislähteen kääntäminen tapahtui Google Translaten avulla, niin aivan varmoja metallista ei voida olla. Voi olla, että laitteen takakuori on valmistettu muovista, mutta viimeistelty metallilta näyttäväksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Onpas kyllä koomisen näköinen. Olisivat edessä tehneet siitä tasapaksun, olisi mahtunut suurempi akkukin.

Mutta toisaalta, koko idea on varsin koominen, joten ehkä design-valinta ei ollutkaan niin huono. Harva tuota kuitenkaan erehtyy ostamaan.

Mikseivät voi lippulaivoistaankin tehdä metallisia?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja