Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC on menettämässä pääsuunnittelijansa

2
Juha Tuppi

HTC on menettämässä pääsuunnittelijansa
Tuoreimpien tietojen mukaan HTC:n pääsuunnittelija haluaa siirtyä työskentelemään omien projektiensa parissa.

The Verge raportoi tänään HTC:n pääsuunnittelijan Scott Croylen ilmoittaneen jättävänsä tehtävänsä taiwanilaisyhtiössä. Croyle on ollut johtamassa HTC:n teollisuusmuotoilua ja käyttäjäkokemuksen suunnittelua vuodesta 2008 saakka ja on myös vastuussa HTC One -älypuhelimista. HTC:n mukaan Croylen lähtö on kuitenkin suunniteltu tapahtuvaksi pitkällä aikajänteellä, joten hän kykenee osallistumaan yhtiössä tuotekehittelyyn ja konsultointiin vielä kuukausien ajan.

Croyle kerkeää näin ollen myös vaikuttamaan seuraavan vuoden HTC One -lippulaivamallin kehitykseen. Croylen kakkosmies Jonah Becker tulee todennäköisesti ottamaan haltuunsa hänen vastuualueensa ja asettumaan HTC:n San Franciscon studion johtoon. Myös HTC:n toimitusjohtaja Peter Chou on ilmaissut halunsa keskittyä enemmän tuotesuunnitteluun.Kaikesta huolimatta Croylen eroa on vaikea nähdä muuten kuin raskaana iskuna HTC:lle. Tulevaisuus näyttää, miten Croylen poistuminen tulee vaikuttamaan yhtiön tuotekehitykseen ja liiketoimintaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jaaahppp (vahvistamaton)

1

Kokeilin uutta m8 eli onea gigantissa ja täytyy sanoa että htc on taas onnistunut tekemään ruman käyttöjärjestelmän muokkauksen. Ulkomuoto on kylläkin hieno. Täytyy näemmä pysyä lumiassa. Katsoin myös Samsungin ploatware s5 ja huomasin kuinka sekavaksi Samsung on saanut androidin tehtyä.

Vastaa
rockknee
rockknee

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jaaahppp:

Kokeilin uutta m8 eli onea gigantissa ja täytyy sanoa että htc on taas onnistunut tekemään ruman käyttöjärjestelmän muokkauksen. Ulkomuoto on kylläkin hieno. Täytyy näemmä pysyä lumiassa. Katsoin myös Samsungin ploatware s5 ja huomasin kuinka sekavaksi Samsung on saanut androidin tehtyä.


Joo se on aika surullista kun androidin maine makaa vieläkin pitkälti noiden htc:n ja samsungin omien viritysten varassa ja valitetaan kuinka android on sekava pilipalikäyttis. Ja olen samaa mieltä että samsungin ja htc:n viritelmät pilaavat käyttökokemusta aika lailla. Puhdas android ilman viritelmiä, joka löytyy nexus laitteista, on se aito ja oikea muoto androidista. Toivottavasti muutkin valmistajat kuin Motorola ymmärtävät sen pian.
Ja mitä tähän uutiseen tulee, en ihmettele yhtään. Tää alkaa pikkuhiljaa olla viimenen naula HTC:n arkkuun. Aika tehdä Nokiat..siis jos kukaan haluaa HTC:tä edes ostaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja