>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutuuspuhelimen markkinointikampanja sai ihmiset hajottamaan älypuhelimiaan – turhaan?

4
Juha Tuppi

Uutuuspuhelimen markkinointikampanja sai ihmiset hajottamaan älypuhelimiaan – turhaan?
OnePlus on onnistunut luomaan tehokkaasti kysyntää uudelle One-älypuhelimelleen, mutta markkinoinnin herättämä mielenkiinto ei tainnut toimia ihan odotetusti valmistajan tuoreimman mainoskampanjan kanssa.

OnePlus julkisti tällä viikolla uuden One-älypuhelimensa. Valmistaja on markkinoinut laitettaan kiusoittelemalla, hinnoittelemalla sen erittäin kilpailukykyisesti ja asettamalla sen toistaiseksi saataville ainoastaan kutsusta.

Uusin markkinointikampanja menee kuitenkin vielä pidemmälle tarjoamalla One-älypuhelimen vaivaisen dollarin hintaan sadalle onnekkaalle: jutun juju on siinä, että saadakseen laitteen erikoishintaan asiakkaiden täytyy hajottaa nykyinen älypuhelimensa mahdollisimman mielikuvituksekkaalla tavalla ja lähettää siitä video todisteeksi.

Ongelmana on vain se, että kun tarjous on näinkin houkutteleva, ihmiset eivät välttämättä malta lukea ohjeita huolella. Kampanjailmoituksessa nimittäin todetaan selkeästi, että halukkaiden tulee ensin ilmoittautua kampanjaan, minkä jälkeen ilmoittautuneista arvotaan sata henkilöä, jotka saavat himoitun älypuhelimen dollarilla vastineeksi videosta, jossa he tuhoavat edellisen puhelimensa.YouTubeen on kuitenkin ruvennut tulvimaan videoita, joissa ihmiset hajottavat puhelimiaan ennen kuin ovat edes osallistuneet kampanjaan. Näitä videoita voi käydä katsomassa esimerkiksi tapausta varten perustetulla Reddit-viestiketjulla.

Toivoa sopii, että hätähousuilla on myös tuuria arvonnassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Jaskajossu (vahvistamaton)

1

Menenkin tästä ostamaan kirpputorilta alle 10€ puhelimen ja paskon sen ja jos onni käy saan oneplussin

Vastaa
Agent_007
Agent_007

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jaskajossu:

Menenkin tästä ostamaan kirpputorilta alle 10€ puhelimen ja paskon sen ja jos onni käy saan oneplussin


Tuon kisasivun mukaan mikä tahansa älypuhelin ei käy, vaan pitää olla kohtuu tuore laite. Edullisimmat taitavat olla Lumia 920 ja Galaxy S3, jotka maksavat uutena Suomesta ostettuna vielä yli 200 euroa.

http://oneplus.net/smash

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.