Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S5 mini saamassa myös IP67-luokituksen

Valtteri Ahonen

Samsung Galaxy S5 mini saamassa myös IP67-luokituksen
Samsungin Uuden-Seelannin sivut ovat paljastaneet, että Galaxy S5:n tapaan myös tuleva Galaxy S5 mini tulee olemaan IP67-suojattu, eli vesi- ja pölytiivis. Voimakkaita huhuja aiheesta liikkui jo aiemmin.

Samsungin sivustolla julkaistuissa puhelimen takuutiedoissa mainitaan, että Galaxy S5 minin takuu raukeaa isoveljensä tavoin, mikäli puhelin on ollut veden alla yli 30 minuuttia, kirjoittaa PhoneArena.
Tuleva puhelinjulkistus ei ole yllätyksellinen, sillä Samsung on julkaissut kaikista lippulaivoistaan myös mini-version. Ne eivät kuitenkaan ole saaneet suurta osaa lippulaivojen uusimmista ominaisuuksista, joten IP-luokituksestakaan ei voitu tähän saakka olla varmoja. Alkukuusta uutisoimme S5 minin vuotaneista muista mahdollisista laitteistotiedoista.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja