Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

SamMobile: Vuoto paljastaa Samsung Galaxy S5 Minin laitteistotietoja

1
Juha Tuppi

SamMobile: Vuoto paljastaa Samsung Galaxy S5 Minin laitteistotietoja
Samsungin tuleva Galaxy S5 Mini -älypuhelin vahvistui jo aiemmin suojusvalmistajan kautta, mutta nyt laitteesta on vuodettu myös laitteistotietoja.

SamMobile-sivuston saamien sisäpiiritietojen perusteella Samsung Galaxy S5 Mini tulee 720p-resoluutioisella 4,5 tuuman Super AMOLED -näytöllä ja Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmällä varustettuna. Pinnan alla hyrrää Qualcommin Snapdragon-prosessori, josta ei tosin vielä ole tarkkaa tietoa. Lähteen mukaan Galaxy S5 Mini tarjoaa myös kahdeksan megapikselin pääkameran ja kahden megapikselin etukameran, 1,5 gigatavua keskusmuistia, 16 gigatavua tallennuskapasiteettia, infrapunasensorin sekä 2 100 milliampeeritunnin akun. Mahdollisesta veden- ja pölynkestävyydestä sekä sormenjälkilukijasta ei toistaiseksi ole varmuutta.Lähteen mukaan laite saattaisi olla tulossa markkinoille kesäkuussa. Hinnoittelusta ei myöskään ole vielä tietoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja