Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kiusoittelee huomista julkistusta zoomikuvauksella

1
Matti Vähäkainu

Samsung kiusoittelee huomista julkistusta zoomikuvauksella
Samsung on julkaisemassa huomenna Galaxy K -laitteen, jonka odotetaan olevan Galaxy S4 Zoomin seuraaja. Huomista tilaisuutta silmällä pitäen Samsung on julkaissut Instagramissa kiusoittelevan zoomiotoksen.

Instagramissa julkaistu video esittelee selkeästi tulevan laitteen zoomikykyjä. Videolla laitteella zoomataan Red Dot Design Museum -talon kylkeen, jossa nimi komeilee. Huominen tilaisuus järjestetään kyseisessä rakennuksessa.

Videon oheen on liitetty teksti "Meet #TheNextGALAXY. Join us for a live update on April 29 at 11AM SGT.", joten uutta Galaxy-laitetta on varmasti tiedossa. Mikä tämän optisella zoomilla varustetun laitteen virallinen nimi tulee olemaan, se selviää huomenna.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Samsung kiusoittelee huomista julkistusta zoomikuvauksella

Otsikossa on yhtä vähän järkeä, kuin sanoa pojasta joka kiusoittelee kaveriaan matkimalla tämän ilmeitä, että "poika kiusoittelee ilmeitä". Virhe on aika karkea, joten se olisi hyvä saada korjattua.

Korjausesimerkki:

- Galaxy Zoomin julkistus huomenna? Samsung kiusoittelee zoomivideolla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja