Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG G Watch -älykellon Euroopan-julkaisun ajankohta ja hinta paljastuivat

Juha Tuppi

LG G Watch -älykellon Euroopan-julkaisun ajankohta ja hinta paljastuivat
Mikäli ranskalaissivustoon on luottamista, pääsemme pujottamaan LG G Watch -älykellon ranteeseemme jo kesällä.

Raportoimme viime viikolla LG:n julkaisseen tulevasta G Watch -älykellostaan virallisen esittelysivuston, jolla laitetta pystyi tarkastelemaan eri puolilta. Tältä pohjalta vaikutti selkeästi siltä, että LG valmistautuu pikapuoliin julkaisemaan uuden Android Wear -käyttöjärjestelmää hyödyntävän laitteensa.

Les Numériques -sivuston julkaiseman uutisen perusteella odotukset olivatkin perusteltuja: se nimittäin väittää LG:n Ranskan-osaston vahvistaneen, että G Watch tulee markkinoille Euroopassa kesäkuussa ja hinnaksi on ilmoitettu 199 euroa.

LG:n virallisen sivuston mukaan G Watch -älykello julkaistaan kahdella eri värillä varustettuna: tyylikkään mustana Stealth Black -mallina sekä ylellisen kultaisena Champagne Gold -mallina. Älykellon hihnasta on tarjolla eri värisiä vaihtoehtoja, joten tarvittaessa värimaailmaa voidaan laajentaa myös niiden avulla. Laitteen luvataan olevan pöly- ja vesitiivis, mutta upottamista veteen ei silti suositella. Viimeisimpien tietojen mukaan G Watch pysyy jatkuvasti päällä, jolloin ilmoitusten seuraaminen onnistuu ilman älykellon näytön erillistä aktivoimista.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.