Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esittelee tulevaa G Watch -älykelloaan uudella sivustolla

1
Juha Tuppi

LG esittelee tulevaa G Watch -älykelloaan uudella sivustolla
LG on julkistanut uuden sivuston, jossa eteläkorealaisvalmistaja esittelee tulevaa älykelloaan.

LG:n sivuston perusteella LG G Watch tulee saataville sekä kultaisena "Champagne Gold"- että mustana "Stealth Black" -mallina. Lisävaihtoehtoja värimalleihin tuo vaihdettava hihna. Kuten aiemmin raportoitiin, laite tulee varustettuna Googlen puettavalle teknologialle räätälöidyllä Android Wear -käyttöjärjestelmällä.

LG on haluaa selkeästi älykellonsa pysyvän käyttäjän ranteessa joka tilanteessa, minkä vuoksi siitä on tehty vesi- ja pölytiivis. Sivuston mukaan laitteen näyttö pysyy aina päällä, mikä mahdollistaa palveluiden ja ilmoitusten seuraamisen nopealla vilkaisulla. Lisäksi älykello vaikuttaa myös kuuntelevan käyttäjäänsä jatkuvasti äänikomentojen varalta.Sivustolta löytyy myös kuvagalleria, jossa G Watch -älykelloa voidaan pyöritellä ja tarkastella joka suunnasta. Laitteen julkaisuajankohdasta ei vielä ole varmaa tietoa, mutta esimerkiksi Verkkokauppa.com tarjoaa laitetta jo ennakkotilattavaksi.

Päivitys 22.4.2014 20:00: Virheellinen hintatieto poistettu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.