Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta superkamerapuhelin optisella zoomilla

Valtteri Ahonen

Samsungilta superkamerapuhelin optisella zoomilla
Samsung on esitellyt uuden Galaxy K zoom -kamerapuhelimensa. Puhelin on henkistä jatkoa Galaxy S4 zoomille, jonka testasimme viime vuonna.

Kyseessä on todellinen kameran ja puhelimen risteytys ja 10-kertainen optinen zoom on ominaisuus, jota ei puheluihin taipuvissa laitteissa ole liian usein nähty. Android 4.4 (Kitkat) -järjestelmää käyttävässä Galaxy K zoomissa on 20,7 megapikselin BSI CMOS-kenno, Hexa core -suoritin (1.3GHz neliydin + 1.7GHz tuplaydin), 4,8 tuuman HD Super AMOLED-näyttö (1280 x 720) ja 2 GB RAMia. Tallennustilaa ilman muistikorttia on 8 GB.

Samsung on onnistunut ainakin pressikuvien perusteella tekemään laitteesta ulkoisesti entistä enemmän puhelinta kuin kameraa muistuttavan ja optiikka erottuu vaikuttavan vähän laitteen takaosasta. Muotoilussa on selkeästi liikuttu kauemmas kameramaisista ominaisuuksista ja keskitytty saamaan kaikki mahdollisimman pieneen pakettiin.Puhelimen suositushinta Suomessa on 529 euroa ja se tulee myyntiin kesäkuussa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.