Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotifyn uusi tumma ulkoasu saapuu nyt myös Androidille

1
Juha Tuppi

Spotifyn uusi tumma ulkoasu saapuu nyt myös Androidille
Spotify ilmoitti tänään alkavansa jakaa uutta päivitystä nyt myös Android-laitteille.

Spotify kertoi aikaisemmin tässä kuussa päivittävänsä sovelluksensa ulkoasua. Uudistunut ulkoasu viilattuine ominaisuuksineen saapui ensin selaimiin ja työpöytäversioihin, sekä mobiilipuolella iPhoneihin. Tuoreimman tiedotteen mukaan seuraavana on Android-laitteiden vuoro, jotka tulevat saamaan päivityksen asteittain tulevien viikkojen sisällä.

Myös Android-päivitys tarjoaa sovellukseen uuden ja tyylikkään tummasävyisen ulkoasun, uudistetun typografian ja pyöristetymmän ikonografian. Lisäksi sovellukseen on tuotu paranneltu Your Music -osio, joka mahdollistaa käyttäjän lempikappaleiden, albumien ja soittolistojen järjestämisen, tallentamisen ja selailun. Myös sovelluksen musiikinhaku- ja selailutoimintoja on kehitetty toimivammiksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.