>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google julkaisi Docs- ja Sheets-mobiilisovellukset Android- ja iOS-alustoille

Juha Tuppi

Google julkaisi Docs- ja Sheets-mobiilisovellukset Android- ja iOS-alustoille
Google vaikuttaa seuraavan Microsoftia julkaisemalla toimisto-ohjelmistonsa uusina mobiilisovelluksina Androidin lisäksi myös iPhonelle ja iPadille.

Google ilmoitti tänään blogissaan julkaisseensa uudet Google Docs- ja Google Sheets -mobiilisovellukset ladattaviksi Google Play- ja App Store -sovelluskauppoihin. Tekstinkäsittelyn ja taulukoiden lisäksi Google on myös tuomassa pian Google Slides -diaesityssovelluksensa Android- ja iOS-mobiililaitteille. Sovellukset ovat ilmaisia ja itsenäisesti toimivia, eivätkä tarvitse verkkoyhteyttä dokumenttien luomiseen.

Blogikirjoituksen mukaan Googlen teksti- ja taulukkotiedostojen käyttö Google Drive -pilvipalvelussa mobiililaitteella tulee pian vaatimaan Docs- ja Sheets-mobiilisovellusten asentamisen. Drive-sovellusta voidaan tästä huolimatta edelleen käyttää tiedostojen katselemiseen ja järjestämiseen.Sovellukset löytyvät esittelyineen myös täältä: Google Docs ja Google Sheets.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.