Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tiesitkö että Galaxy S5:n väreissä on eroja? Näin valitset mallisi

1
Matti Vähäkainu

Tiesitkö että Galaxy S5:n väreissä on eroja? Näin valitset mallisi
Samsung on esitellyt Galaxy S5:stä neljä eri värimallia, jotka viehättävät tietysti silmääsi eri tavalla, mutta tiesitkö, että värivaihtoehdoissa on myös muita eroja? Kyllä vain, nimittäin takakuoressa.

Galaxy S5:n takakuoressa käytetty materiaali Polycarbonate Glass Fibre (PCGF) on yhdistelmä muovia ja lasikuitua. Näiden suhdetta on kuitenkin vaihdeltu riippuen värivaihtoehdosta. Mitä tummempi malli, sitä enemmän lasikuitua. Ja mitä enemmän lasikuitua, sitä enemmän tarttuvuutta on takakannessa.
Näin ollen musta ja sininen ovat kaikkien eniten grippiä sisältävät mallit. Seuraavaksi tulee kultainen malli ja valkoisessa on puolestaan selvästi vähiten lasikuitua, myös siitä johtuen, että tarttumattomuus estää myös lian tarttumisen. Lika puolestaan näkyy selvästi helpoiten valkoisesta mallista.

Samsung kertoo, että mallien eroja on tutkittu ja valinnat on tehty saadun kuluttajapalautteen avulla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

temple69
temple69

1

Nyt kun Xperia Z2:n myynti on vihdoin päässyt alkuun, niin olisi mukava lukea siitäkin samankaltaisia uutisia, mitä olette S5:stä kirjoittaneet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja