Vuotokuvassa: HTC:n tyylikäs ja edullinen One mini 2

3
Manu Pitkänen

Vuotokuvassa: HTC:n tyylikäs ja edullinen One mini 2
Suuren määrän Windows Phone- ja Android-puhelimien vuotoja tehtaillut evleaks on paljastanut tulevan HTC One mini 2:n lehdistökuvan, jonka perusteella uuden sukupolven One mini olisi tulossa samoilla värivalinnoilla kuin huhtikuun alussa myyntiin saapunut One M8 (tummanharmaana sekä hopean- ja kullanvärisenä). Myös puhelimen design on lainattu isoveljeltä, aivan kuten edellisessäkin generaatiossa.

Mitään järisyttävää tai yllättävää kuvavuoto ei siis paljastanut.

One mini 2:n tekniset ominaisuudet evleaks vuoti jo helmikuun alussa ja ilmeisesti ne pitävät edelleenkin paikkansa. Puhelin varustettu neliytimisellä Snapdragon 400 -suorittimella (1,4 GHz), gigatavulla keskusmuistia, 4,5-tuumaisella 720p-näytöllä, 13 megapikselin kameralla ja viiden megpaikselin etukameralla. Suurimmat uudistukset edelliseen One miniin nähden ovat UltraPixel-kamerasta luopuminen, microSD-tuki ja etukameran päivitys selfie-aikakauteen.


Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

Mihin puhelinvertailu tarvitsee lukijan paikkatietoa ?

Vastaa
tataka
tataka

2

Vaikeaa arvioida onko edullinen jos hintaa ei tiedä. Jos vertaa nexus 4 niin paremmat kamerat, vähemmän ram muistia muuten ehkä aika samaa hintaluokkaa tosin jos lte niin sitten varmaan n.350 euroa olisi aika todennäköinen hinta tosin jos sitä vertaa lg moto g jossa huonommat kamerat eikä lte ja hinta alle 200 euroa tai nexus 5 350 eurolla niin.....

Vastaa
Patti12
Patti12

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user@org:

Mihin puhelinvertailu tarvitsee lukijan paikkatietoa ?

Niinpä. Rasittavaa, kun joka sivun lataamisen yhteydessä kysyy tota...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.