Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovion uutuuspeli ottaa mallia Flappy Birdistä

3
Manu Pitkänen

Rovion uutuuspeli ottaa mallia Flappy Birdistä
Angry Birds -yhtiö Rovio on julkaissut sen uutta Retry-mobiilipeliä esittelevän videon YouTubessa. Kasibittisillä grafiikoilla koristeltu ilmailupeli tuntuu ja näyttää Flappy Birdiltä, mutta pienten niksien ansiosta se erottautuu omaksi kokonaisuudeksi.

Retryssä ohjataan pientä lentokonetta kosketusnäytön kautta annettavien käskyjen avulla ja tavoitteena on päästä maaliin ilman kontaktointia esteiden kanssa. Koneella voi tehdä silmukoita, leijua paikoillaan tai lentää eteen- ja taaksepäin. Videon perusteella Retryyn on lisätty kolikoita, joita voi keräillä esteiden väistelyn lomassa.

Peli on Rovion "salaisen" LVL 11 -tuotekehitysyksikön tuotoksia. Retry tulee saataville ilmaiseksi sovelluskauppojen kautta lähiaikoina, mutta suomalaiset voivat jo ladata sen App Storesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

emagdnim
emagdnim

1

Ei tässä kyllä mitään flappybirdyä ollut. Älyttömän typerä peli muutenkin(fb siis). sekin vain kopio tuhansista helikopteri-klikkaa-ylös-peleistä. Tässä on jo jotain muutakin kuin ylös-alas-väistelyä.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti emagdnim:

Ei tässä kyllä mitään flappybirdyä ollut. Älyttömän typerä peli muutenkin(fb siis). sekin vain kopio tuhansista helikopteri-klikkaa-ylös-peleistä. Tässä on jo jotain muutakin kuin ylös-alas-väistelyä.

Kyllä siitä flappyn vaikutteet löytyvät. Retroilua ja älytön vaikeustaso. Tottakai ammattilaiset saavat aikaan laadukkaamman pelin kuin amatööri.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja