Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelinvertailu paljastaa: HTC One Mini M8 ja sen hinta paljastuivat!

Matti Vähäkainu

Puhelinvertailu paljastaa: HTC One Mini M8 ja sen hinta paljastuivat!
HTC One (M8) tulee edeltäjänsä saamaan pikkuveljen. Tämä on tavallaan tiedetty jo helmikuusta alkaen, jolloin huhut ja vuodot alkoivat laitteesta kiertää internetissä. Vasta @evleaks paljast laitteesta kuvan. Nyt Puhelinvertailu.com on löytänyt ensimmäiset hintatiedot laitteesta, jotka vahvistavat viimeistään laitteen olemassaolon!

Bongaamamme hintatiedot kertovat, että laitteella on hintaa noin 520 euroa. Toisessa kaupassa (SystemaStore) hintaa on 521,70 ja toisessa (Multitronic) 522,90, joten selkeästi isoveljeään halvempi laitteesta tulee, mutta ei missään nimessä edullinen. Molemmat hinnoista kuuluvat laitteen harmaalle versiolle, jonka kaveriksi on huhuttu kahta muuta väriä.

Aiemmat vuodot ovat kertoneet, että laitteesta löytyisi 4,5 tuuman 720p-resoluution näyttö, 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamerat sekä Snapdragon 400 -piiri. Muotoilu on tuttua isoveljestään. Hinnoittelu ei vaikuta ominaisuuksiin nähden ainakaan mitenkään erityisen edulliselta, erityisesti, jos näyttö ei ole Full HD.Molemmat verkkokaupat ilmoittavat, että laite saapuu myyntiin 13. päivä kuluvaa kuuta, eli ensi tiistaina. Mielenkiintoista on myös, ettei nimenä ole @evleaksin kertoma HTC One mini 2 vaan HTC One Mini M8. Aina toki kaupoille etuajassa toimitetut nimet eivät ole täsmälleen oikeassa kirjoitusasussa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja