Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony esitteli pienemmän, huippuspekseillä varustetun ZL2-älypuhelimen

1
Matti Vähäkainu

Sony esitteli pienemmän, huippuspekseillä varustetun ZL2-älypuhelimen
Sony on julkistanut odotetusti Lite-version lippulaivastaan. Edeltäjänsä tapaan uusi malli on nimetty isoveljensä mukaan Sony Xperia ZL2:ksi, ja on hieman lippulaivaa pienempikokoinen.

Xperia ZL2:lla on kokoa 137 x 72 x 10.8 mm eli se on selkeästi kapeampi ja lyhyempi, joka johtuu pienemmästä viiden tuuman Full HD -kosketusnäytöstä. Se on pari milliä isoveljeään paksumpi, vaikka akkukapasiteettia on vähennetty 3200 milliampeeritunnista 3000:een. Painoa ZL2:lla on muutama gramma enemmän.

Laitteessa on yhtä paljon muistia, sama järjestelmäpiiri sekä kamera, mutta IP-sertifiointi on hävinnyt, joten laite ei kestä enää samalla tapaa vettä ja pölyä. Potkua laitteesta löytyy aivan yhtä lailla kuin isoveljestä. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja turkoosi.

Kerrattakoon vielä isoveljestäkin tutut speksit: 2,3Ghz Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa + microSD-muistikorttipaikka, 20,7 megapikselin kamera, NFC ja muut tavanomaiset yhteydet mukaanlukien LTE.


Xperia ZL2 on toistaiseksi julkistettu ainoastaan Japanissa, mutta se esitellään todennäköisesti piakkoin myös länsimarkkinoille. Hinnasta tai tarkemmasta saatavuudesta ei vielä hiiskuttu.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

DonZQ
DonZQ

1

Mmm... Eikös tämä ole vain Xperia ZL:n seuraaja, ei niinkään Z2:n lite versio. ZL:ssä ei myöskään ollut IP-sertifiointia joten ei sitä nyt varsinaisesti ole jätetty pois, kyseessä vain eri malli. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja