Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esittelee ensimmäiset Tizen-puhelimensa parin viikon kuluttua

Manu Pitkänen

Samsung esittelee ensimmäiset Tizen-puhelimensa parin viikon kuluttua
Tizeniä on kypsytelty hartaasti, mutta nyt se on vihdoin siinä pisteessä, että uuteen käyttöjärjestelmään perustuvia älypuhelimia voidaan esitellä. Markkinoilla on jo nähty Samsungilta Tizen-pohjaisia kameroita ja älykelloja.

Kuten aiemmin on uutisoitu, Samsung ei aio tuoda ensimmäisiä Tizen-puhelimiaan myyntiin maailmanlaajuisesti, vaan se keskittyy ainakin aluksi vain kasvumarkkinoihin, joissa Tizenillä on mahdollisuudet pärjätä. Wall Street Journalin mukaan yhtiö aikoisi aloittaa Tizen-puhelimien myynnin ainakin Venäjällä ja Intiassa.

Uudet laitteet on tarkoitus esitellä muutaman viikon kuluttua, todennäköisesti samoihin aikoihin kuin Tizen Developer Conference -kehittäjätapahtuma järjestetään (2.–4. kesäkuuta). Samaan aikaan on myös Applen WWDC.Syy miksi Samsung on valinnut juuri Venäjän ja Intian markkinat Tizen-puhelimien julkaisumaiksi on Wall Street Journalin mukaan se, että näissä maissa älypuhelimia ostetaan samoilla periaatteilla kuin peruspuhelimiakin: hinta painaa kuluttajien vaakakupissa eniten, käyttöjärjestelmällä ei ole niin suuri merkitys.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.