Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Arvaatko mikä Android-sovellus saavutti ensimmäisenä miljardin latauksen rajapyykin?

4
Petteri Pyyny

Arvaatko mikä Android-sovellus saavutti ensimmäisenä miljardin latauksen rajapyykin?
Googlella lienee syytä hymyyn, sillä sen omistama ja luultua tiukemmin kontrolloima Android-alusta on onnistunut monellakin tapaa täydellisesti. Googlelle Android on mainosalusta, jonka kautta se on onnistunut vakiinnuttamaan oman asemansa kännyköidenkin ykköshakukoneena.

Samaan aikaan myös muut Googlen palvelut tuntuvat menestyvän: Gmailin Android-sovellus pyyhkäisi ensimmäisenä sovelluksena yli maagisen miljardin sovelluslatauksen rajan yli. Google Play -kaupassa sovelluksen latausmääräksi ilmoitetaan tätä nykyä haarukka 1'000'000'000 - 5'000'000'000 latausta.

AndroidPolicen mukaan miljardin latauksen raja saavutettiin toukokuun 9. päivä. Lataukset ovat yksittäisiä käyttäjiä, eli latausmäärät lasketaan Google Play -kaupasta ohjelman ladanneiden käyttäjätunnusten määrällä -- näin ollen saman sovelluksen useampaan kertaan lataaminen samalla tunnuksella ei lisää latausmääriä Play-kaupassa.EDIT 14.5. 08:51: Lisätty muutamat nollat lukujen perään. Täsmennetty latausmäärien speksejä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

ramiselin
ramiselin

1

Lainaus:

Google Play -kaupassa sovelluksen latausmääräksi ilmoitetaan tätä nykyä haarukka 1'000'000 - 5'000'000 latausta.

Muutama nolla uupuu tuosta.

Vastaa
perhana
perhana

2

Kuten alkuperäisestä uutisesta voi päätellä, niin tässähän ei ole laskettu asennuskertoja vaan kaikki latauskerrat päivityksineen mukaan, eli kun suurimmassa osassa android-puhelimia on gmail jo valmiiksi esiasennettuna, tulee ensimmäinen latauskerta lähes välittömästi ensimmäisen käynnistyksen jälkeen kun laite verkkoon päästyään haluaa päivittää asennetut sovellukset.

Vastaa
dRD
dRD

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

Kuten alkuperäisestä uutisesta voi päätellä, niin tässähän ei ole laskettu asennuskertoja vaan kaikki latauskerrat päivityksineen mukaan, eli kun suurimmassa osassa android-puhelimia on gmail jo valmiiksi esiasennettuna, tulee ensimmäinen latauskerta lähes välittömästi ensimmäisen käynnistyksen jälkeen kun laite verkkoon päästyään haluaa päivittää asennetut sovellukset.

Niinno, alkuperäinen artikkeli itse asiassa ei sano noin, vaan päinvastoin dissaa varsinaisen <b>Google Play</b>-sovelluksen nostamisen ykköseksi, jonka latausmäärät siis ylittivät jo tammikuussa miljardin latauksen rajan -- ja sen sijaan "ojentaa kunnian" nimenomaan Gmailille.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti AndroidPolice:

Technically, the Google Play services package crossed the same mark back in January, but it is automatically installed on any device equipped with the Play Store and running Android 2.2 or higher. It's probably fair to pass this honor to the more legitimate runner up.

Mutta toki, mielenkiintoisempaa tulee olemaan se, mikä ei-esiasennettu softa tulee olemaan ensimmäinen miljardin rajan ylittävä. Pikavilkaisulla Facebook ja WhatsApp olivat 500'000'000 - 1'000'000'000 latauksen sisällä, kun taas Instagram ja Angry Birds olivat 100M - 500M haarukassa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

4

Eli he jotka arvasivat Play kaupan, arvasivat oikein

Samalla se olisi latausmittarilla Googlen menestynein palvelu Anroidissa.

Reilun miljardin latauksen pienuus selittyisi sillä että vain 1 per käyttäjätunnus, varsinkin jos laitteen vaihtokaan ei sitä kasvata. Ja tietenkin se että Googlen hiluja ei ole kaikissa Android laitteissa.

Toinen asia sitten mikä tuossa olisi uutista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.