Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Spotify julkaistiin Windows Phone -puhelimille, mukana uusia ominaisuuksia

5
Matti Vähäkainu

Uusi Spotify julkaistiin Windows Phone -puhelimille, mukana uusia ominaisuuksia
Spotify on päivittänyt tänään Windows Phone 8 -sovellustaan ja tuonut mukana muista sovellusversiosta tuttuja ominaisuuksia. Tärkeimmät uudistuksista ovat Discover, Browse ja Radio-ominaisuudet, jotka helpottavat uuden musiikin löytämistä ja sopivien soittolistojen valitsemista.

Uudet ominaisuudet tuovat Spotifyn Windows Phone -version yhä lähemmäs työpöytäkokemusta ja uudessa ilmeessä on myös samaa Android-version kanssa. Browse esittelee soittolistoja eri tunnelmiin sekä erilaisia top-listoja ja uusia julkaisuja.

Discover on puolestaan musiikkimakuun räätälöity lista artisteista ja kappaleista, josta löytää omanlaista musiikkia. Radio mahdollistaa omien radiokanavien rakentamisen halutun artistin tai genren pohjalta.

Spotifyn Windows Phone -versio vaatii edelleen Premium-tilin. Spotifyn voi ladata Windows Phone 8 -laitteelleen täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

1

Erittäin hyvä päivitys!

Spotifyn Windows Phone -versio on tähän saakka ollut todella surkea, mutta tämän päivityksen myötä se on selvästi yksi käyttöjärjestelmän parhaista sovelluksista. Päivitys on erittäin tervetullut, suosittelen asentamaan.

Nyt kun saadaan vielä virallinen Youtube -sovellus, niin koko käyttöjärjestelmä on jo "valmis" näistä puutteista.

Vastaa
olegbelov
olegbelov

3

Missä on se ilmainen toisto? Miksi pelkästään sisällön selailuu vaaditaan premium tili? Kaikki muut versiot ovat jo saaneet kyseisen ominaisuuden.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

4

On kyllä niin juosten kustu päivitys, kun olla ja voi. Fontti lumia 1520:lla jotain aivan jäätävää seniorikokoa, löytyy isoja ja pieniä kirjaimia, suomennokset käännetty päin p..... Käyttis ei muistuta WP:tä lainkaan.

Vastaa
Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JuhaW:

On kyllä niin juosten kustu päivitys, kun olla ja voi. Fontti lumia 1520:lla jotain aivan jäätävää seniorikokoa, löytyy isoja ja pieniä kirjaimia, suomennokset käännetty päin p..... Käyttis ei muistuta WP:tä lainkaan.

En tiedä Lumia 1520:sta, mutta 1020:lla toimii hyvin, toki muutamaa kirjoitusvirhettä lukuunottamatta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja