Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google osti scifimäisen käännöstyökalun

Manu Pitkänen

Google osti scifimäisen käännöstyökalun
Internetjätti Google on ostanut Word Lens -sovellusta kehittävän Quest Visualin. Ohjelma hyödyntää älypuhelimien kameraa tuottaakseen reaaliaikaisia käännöksiä. Quest Visual jatkaa osana Googlen Kääntäjä-työkalua kehittävää tiimiä.

Vielä on vaikea sanoa mitä Google aikoo tehdä Quest Visualilla, mutta yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä aiemmin. Quest Visual on auttanut Googlea Goggles-sovelluksen parantamisessa, mutta se on myös kehittänyt Word Lens -sovelluksesta Google Glass -älylaseilla toimivan version. Voi olla, että Google haluaa integroida kuvatunnistukseen perustuvan kääntämisen älylasiensa ytimeen.

Puhelinvertailu uutisoi Word Lensistä vuonna 2010.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja