Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung on kahminut itselleen leijonanosan älykellomarkkinoista

Valtteri Ahonen

Samsung on kahminut itselleen leijonanosan älykellomarkkinoista
Tuoreimpien lukujen mukaan Samsungin älykelloja toimitettiin vuoden 2014 ensimmäisellä neljänneksellä noin puoli miljoonaa. Se on noin 70 prosenttia kaikista sinä aikana toimitetuista älykelloista.

Strategy Analyticsin mukaan maailmanlaajuiset älykellomarkkinat kasvoivat Q1:n aikana 250 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Tästä kiittäminen on lähinnä (ensimmäisiä) Samsungin Galaxy Geareja. Luvut kattavat vain tammi-maaliskuun, joten uudemmat mallit eivät edes ehtineet mukaan.

Samsungin on onnistunut melko helpon oloisesti valloittaa puettavan tekniikan markkinat ainakin mitä ranteissa pidettäviin laitteisiin tulee. Lopullista sanaa ei kuitenkaan ole vielä sanottu, sillä esimerkiksi Applelta on jo vuosia odotettu jonkinlaista älykelloa, ja sellainen varmaan myös nähtäneen tulevaisuudessa. Samsungin älykelloja ei myöskään ole toiminnallisuudeltaan ja varsinkaan akkukestoltaan pidetty kovinkaan käänteentekeviä, joten kehitystyötä on vielä jäljellä ja uusille nousijoille tilaa.


Samsungille on odotettavissa kasvavaa kilpailua Applen lisäksi myös Android-leiristä Googlen Android Wear -ohjelman myötä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja