>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Fitbit ja Pebble alkuvuonna teknisten rannekkeiden ykkösnimet, Nike laskussa

Sami Koivunen

Fitbit ja Pebble alkuvuonna teknisten rannekkeiden ykkösnimet, Nike laskussa
Tutkimusyhtiö Canalys kertoo vuoden ensimmäisen neljänneksen raportissaan aktivisuusrannekevalmistaja Fitbitin olleen suurin teknisten rannekeiden toimittaja lähes 50 prosentin markkinaosuudellaan.

Canalys jaottelee rannekemarkkinat "perusrannekkeisiin", eli aktiivisuusrannekkeisiin ja "älyrannekkeisiin", eli niin sanottuihin älykelloihin. Älykellomarkkinoita hallitsi alkuvuonna Pebble 35 prosentin osuudellaan suuryritysten kuten Sonyn ja Samsungin jäädessä 29 ja 23 prosentin osuuksiin.Aktiivisuusrannekemarkkinoilla suurin nousija oli viime vuoden viimeisellä neljänneksellä kilpailuun mukaan tullut Jawbone. Sen sijaan Niken Fuelband-rannekkeiden myynti väheni selvästi yhtiön osuuden tiputtua 10 prosenttiin. Nike on kertonut lopettavansa Fuelband-rannekkeiden valmistuksen ja keskittyvän pelkästään ohjelmistopuoleen.Aiemmin tänä vuonna Canalys ennakoi teknisten rannekkeiden toimitusmäärien nousevan 8 miljoonaan tämän vuoden aikana, 23 miljoonaan ensi vuoden aikana ja 45 miljoonaan vuoden 2017 loppuun mennessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.