Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Se ei ollut vielä tässä: "Nokialta" tulossa uusi Android-puhelin

Manu Pitkänen

Se ei ollut vielä tässä: Nokialta tulossa uusi Android-puhelin
Vielä viime syksynä pidettiin lähes varmana sitä, ettei Nokialta nähtäisi ikinä Android-pohjaista puhelinta, vaikka sellaisen tiedettiin olevan kehitteillä. Alkuvuonna Nokia mursi jään ja esitteli historiansa ensimmäiset Android-puhelimet, jotka jäivät myös sen viimeisiksi. Verkossa julkaistut tiedot kuitenkin osoittavat, että Nokialla on kehitetty seuraajia aiemmin esitellyille Android-puhelimille.

AnTuTu-testiohjelman verkkosivujen ilmoittamien tietojen mukaan Nokia on kehittänyt RM-1013-nimistä (tyyppinimi) laitetta, jossa käytetään Android 4.3:a. Puhelimen nimeksi testiohjelma sanoo Nokia X2DS, joka suomeksi sanottuna tarkoittanee Nokia X2:ta (dual-sim).

Laitteena Nokia X2 ei ole juurikaan hääppöisempi kuin aiemmat X-mallit. Puhelimessa käytetään Snapdragon 200 -järjestelmäpiiriä, gigatavua muistia, neljän gigatavun tallennusmuistia, 4,3-tuumaista näyttöä (480x800 pikseliä) ja viiden megapikselin kameraa (0,3 megapikselin etukamera). X2:ssa on siis tuplasti enemmän keskusmuistia, nopeampi suoritin, hieman isompi näyttö ja tarkempi kamera (automaattitarkennus?).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.